[widgets_on_pages id=daftar]

[s2If is_user_logged_in()]

Nota: Web ini punyai kandungan khas yang disediakan untuk Ahli Premium sahaja. Anda tidak akan dapat melihat kandungan tersebut sebelum upgrade keahlian anda.

__________________________

Dapatkan Ilmu Premium Hari Ini Dengan Hanya RM1.00 (Terhad 200 Orang Sahaja!)

.

Dari Laptop Wan Muhd Ali : Assalamualaikum…

Ubah Gaya Hidup Anda Dengan Menambah Ilmu Yang Berbeza!

wan-muhd-ali-1

Jimatkan masa dan wang anda untuk belajar ilmu dan strategi yang betul dalam menjalankan perniagaan online. Sedut ilmu dari pengalaman saya yang telah berkecimpung dalam bidang ini lebih dari 7 tahun dan telah berbelanja ribuan ringgit untuk belajar strategi perniagaan online yang efektif.

Izinkan saya dedahkan strategi-strategi pemasaran online yang efektif seperti pemasaran email, affiliate, bagaimana membuat website dengan mudah dan sebagainya. Ilmu2 ini telah membantu saya membina kehidupan yang baik dengan hanya bekerja dari rumah dan jana pendapatan lumayan setiap bulan.

.

Berapa pelaburan yang perlu anda keluarkan untuk belajar semua ini?

 

HANYA RM1.00 SEBULAN!

 

Mungkin mahu beli air kotak pun tak lepas. Kenapa murah sangat?

Saya hanya kenakan RM1.00 sebulan sekadar menampung keperluan membayar server, hosting, domain dan sebagainya. Hakikatnya anda sebenarnya akan mendapat ilmu yang diberikan semua ini secara percuma sahaja!

 

APA YANG AKAN ANDA BELAJAR?

 

Fokus saya dalam web ini ialah tentang bisnes online.  Maka ilmu yang akan dibekalkan dalam web ini semuanya berkaitan dengan bisnes online. Antara ilmu yang boleh anda pelajari adalah:

  • Asas Pemasaran Online
  • Panduan Menulis Surat Jualan & Ayat Iklan
  • Tutorial Membina Laman Web
  • Tutorial Photoshop & Grafik
  • Panduan Memasang Sistem Autoresponder
  • Tutorial Memasang Sistem Affiliate Lite
  • Tutorial Facebook Ads
  • Berbagai Strategi Pemasaran
  • Peluang Jana Pendapatan Online
  • Dan Banyak Lagi..

 

BETULKAH BOLEH BELAJAR SEMUA TU DENGAN RM1.00??

 

jaminan wang

Ya! Memang Betul! TIADA sebarang caj TERSEMBUNYI! Kalau tak betul, bila-bila masa boleh hentikan langganan dan boleh minta refund! Pelaburan wang anda diberikan jaminan 100% pulangan wang jika tidak berpuashati. Bagaimanapun pastikan anda berikan sebab yang munasabah untuk dapatkan refund.

 

BAGAIMANA MAHU DAFTAR? 

 

Kami hanya menerima pembayaran melalui Paypal sahaja. Gunakan kad kredit/debit anda untuk bayar ke akaun kami jika anda tiada akaun paypal.

Jangan risau, bayaran menggunakan Paypal amat mudah. Rujuk gambar di bawah sebagai contoh:

 

bayar-paypal

 

KLIK BUTANG PAYPAL DI BAWAH UNTUK DAFTAR SEKARANG!

down_arrow[s2Member-PayPal-Button level=”1″ ccaps=”” desc=”Ahli Premium – Level 1 / Tip & Video Tutorial Setiap Bulan” ps=”WanMuhdAli” lc=”” cc=”MYR” dg=”0″ ns=”1″ custom=”wanmuhdali.com” ta=”1.00″ tp=”30″ tt=”D” ra=”1.00″ rp=”1″ rt=”M” rr=”1″ rrt=”” rra=”1″ image=”default” output=”button” /]

 

[/s2If]

 

 

 

 

.